Ben je ooit geïrriteerd geraakt toen Windows Beveiligingscentrum steeds weer waarschuwingen liet zien die je dat vertelden? Gebruikersaccount is uitgeschakeld of Windows moet worden bijgewerkt? Als je zoals ik bent die geïrriteerd raakt, is het enige dat je hoeft te doen zowel het pictogram als de waarschuwing verwijderen, wat vrij eenvoudig is en een paar klikken vereist.

Als Windows Beveiligingswaarschuwingen is ingeschakeld, ziet u een pictogram in het systeemvak zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Open Windows Beveiligingscentrum door tweemaal op dit pictogram te klikken. Zodra Windows Beveiligingscentrum is geopend, klikt u op Verander The Way Security Center Waarschuwt mij in de linker zijbalk.

Er verschijnt een klein venster met een vraag Wilt u op de hoogte worden gebracht van beveiligingsproblemen? met een lijst met opties zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Selecteer gewoon Breng me niet op de hoogte en toon het pictogram nieten je bent klaar. Nu zijn zowel de waarschuwingen als het pictogram verdwenen, nu kunt u eindelijk genieten van het gebruik van Windows. 😉

Werkte Voor U: Robert Gaines & George Fleming | Wilt U Contact Met Ons Opnemen?

Reacties Op De Site: