Je Netflix-wachtwoord kan alleen worden gewijzigd als je je oude wachtwoord kent of als je toegang hebt tot de e-mail die aan je account is gekoppeld. Helaas is bepaalde informatie, zoals uw telefoonnummer en uw e-mailadres, evenals de laatste vier cijfers van uw creditcard zichtbaar voor iedereen die is aangemeld bij uw Netflix-account. Daarnaast hebben extra gebruikers die zijn ingelogd op uw account invloed op het aantal schermen dat u nog moet bekijken om Netflix te bekijken. Ervan uitgaande dat iemand toegang heeft tot uw Netflix-account wanneer dat niet het geval is, kunt u op afstand uitloggen bij Netflix en de toegang tot uw account intrekken.

Meld u af bij Netflix

Open Netflix in uw browser en meld u aan. Klik op de vervolgkeuzelijst voor profielen in de rechterbovenhoek en selecteer 'Account' in het menu. Scrol op het scherm Account omlaag naar het gedeelte Instellingen en je ziet een optie 'Uitloggen bij alle apparaten'. Klik Het.

Het uitloggen kan tot 8 uur duren om op alle apparaten uit te voeren, maar er is hier nog een valkuil. Iedereen die toegang heeft tot uw Netflix-account, kan op afstand alle apparaten afsluiten. Er is geen bevestiging of authenticatie bij betrokken waarbij een gebruiker het wachtwoord moet invoeren om de wijziging te autoriseren.

Nadat u zich bij alle apparaten hebt afgemeld, ziet u een samenvatting van uw accountgegevens en nogmaals, als iemand anders u op afstand ondertekent bij apparaten, is dit gevaarlijk. Als u zich op afstand moet afmelden bij Netflix of als u bent uitgelogd, is het een goed idee om onmiddellijk uw wachtwoord te wijzigen en ervoor te zorgen dat alles nog veilig is.

Als u zich op afstand van alle apparaten afmeldt, moet u idealiter ook worden afgemeld bij het apparaat dat u hebt gebruikt om remote sign-out te initiëren. Dat, of u moet de remote sign-out verifiëren met uw wachtwoord, of een pincode, of zoiets.

Netflix is ​​niet echt een kluis voor wachtwoorden of een cloudopslagdienst, misschien is dit de reden waarom het hiermee wegkomt, maar de facturerings- en accountinformatie die beschikbaar is voor iedereen die is aangemeld bij uw account is een beveiligingsrisico. Mensen gebruiken normaal gesproken hetzelfde e-mailadres en telefoonnummer om verschillende services te gebruiken, zodat u hierdoor wordt blootgesteld aan potentiële risico's.

Toen we deze functie testten, was de remote uitloggen op verschillende apparaten echter meteen, het acht uur durende venster dat Netflix vraagt, kan iets te maken hebben met verschillende tijdzones. Dit betekent dat als u of iemand die toegang heeft tot uw account een VPN gebruikt voor Netflix, of zich fysiek in een ander land of een andere tijdzone bevindt, zij mogelijk acht uur nadat u de remote sign-out hebt gestart toegang tot uw account kunnen krijgen .

Werkte Voor U: Robert Gaines & George Fleming | Wilt U Contact Met Ons Opnemen?

Reacties Op De Site: