De Voice Memo-app wordt in iOS 12 gereviseerd. Het is vooral een ontwerprevisie, maar het lijkt een nieuwe optie te hebben waarmee je een deel van de opname kunt vervangen door een nieuwe opname. De nieuwe interface is veel minder rommelig dan de oude en heeft een kleine functie onder de kap die je misschien nooit zou kennen; iCloud-synchronisatie. Als je iCloud hebt ingeschakeld op je iPhone, worden al je spraakmemo's hiermee gesynchroniseerd. Je hebt geen toegang via iCloud in je browser, maar ze zullen synchroniseren naar je Mac. Als u niet wilt dat spraakmemo's ruimte innemen op iCloud, kunt u spraakmemo-synchronisatie uitschakelen.

Schakel Voice Memo Sync uit

Dit is vrij eenvoudig; open de app Instellingen en tik bovenaan op uw Apple ID. Blader op je Apple ID-pagina naar beneden en tik op iCloud. Blader door het iCloud-scherm en zoek naar Spraakmemo. Schakel de schakelaar uit en uw spraakmemo's worden niet langer gesynchroniseerd met iCloud.

Dat is het zo'n beetje. Als u op macOS Mojave werkt, wilt u misschien wat rondkijken om te zien of de spraakmemo's zijn gesynchroniseerd met uw bureaublad en ruimte in beslag nemen. Behandel ze echter, zoals je wilt.

Terwijl u zich op dit instellingsscherm bevindt, wilt u misschien de rest ervan doorlopen omdat een paar andere Apple-apps nu synchroniseren via iCloud, zoals Nieuws. iCloud-synchronisatie is in feite wat iOS en macOS gebruiken om hand-off werk te maken. Hand-off stelt u in staat om een ​​taak op het ene apparaat achter te laten en het op te halen op het andere, maar spraakmemo's zijn misschien niet een van de dingen die u verder moet werken.

Het is een schande dat de spraakmemo's niet toegankelijk zijn via de webinterface van iCloud. Het zou veel nuttiger zijn en gebruikers op een iPhone of iPad zouden er toegang toe hebben via de app Bestanden. Omdat de spraakmemo's niet toegankelijk zijn via de app Bestanden, kunt u ze niet openen vanuit een andere app voor spraakbewerking op uw iPhone of iPad. Als je een spraakmemo in een andere app op je apparaat wilt openen, moet je deze uploaden naar een andere cloudopslagservice zoals Dropbox of Google Drive. Dit maakt het des te nuttelozer om ze met iCloud te synchroniseren, tenzij je van plan bent ze op je Mac te bewerken. Zelfs in dat geval is het beter om ze te synchroniseren via iTunes en de kostbare ruimte die iCloud u biedt voor uw foto's te besparen.

Werkte Voor U: Robert Gaines & George Fleming | Wilt U Contact Met Ons Opnemen?

Reacties Op De Site: